Agrarische bouw

Het bouwen of verbouwen van een complete kwekerij, rundvee-, pluimvee- of varkensstal is ons specialisme. 

Rundveestallen

Bouwbedrijf Koenen is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van rundveestallen. De ontwikkelingen in deze branche gaan in een razend tempo. Om te voldoen aan de steeds strenger wordende (milieu) eisen heeft u een partner nodig die u hierbij kan ondersteunen en adviseren.

  Pluimveestallen

  Indien u plannen heeft om een pluimveestal te bouwen, uit te breiden of op te knappen, bent u bij ons aan het juiste adres. De pluimveesector is door de steeds hogere eisen aan dierwelzijn volop in beweging en daardoor veranderen de stallen uiteraard mee. Wij zijn bekend met de diverse nieuwe technieken voor de pluimveestallen.

  Varkensstallen

  Ook voor varkensstallen geldt dat deze aan de steeds strenger wordende milieueisen moet voldoen. Ook het gebruik van brandveilige materialen in bijvoorbeeld de plafonds is tegenwoordig een hot item. Wij kunnen u tijdens het bouwtraject adviseren over de meest economisch gunstige bouwmethodes en de te gebruiken materialen.

  Kwekerijen

  Voor bedrijfspanden die gebruikt worden voor groente- of fruitverwerking bent u bij ons ook aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de meest gunstige bouwmethodes.

  Dit doen we ook

  Utiliteitsbouw

  Het realiseren van het perfecte kantoorpand, bedrijfshal, winkel of opslagloods, waarbij het bedrijfsproces centraal staat. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. 

  woningbouw

  Het creëren van een nieuw thuis. Van een aanbouw of kleine verbouwing tot totale renovatie of de nieuwbouw van een (luxe) unieke woning, villa of landhuis. 

  Neem contact op

  12 + 13 =