KoenenB
V
Agrarisch
Utiliteitsbouw
Woningbouw

U bevindt zich hier:  agrarisch


Agrarisch

Rundveestallen:

Bouwbedrijf Koenen is al meer dan 45 jaar de specialist op het gebied van rundveestallen. De ontwikkelingen in  deze branche gaan in en razend tempo. Om te voldoen aan de laatste milieueisen en de steeds strenger wordende eisen betreffende brandveiligheid en dierenwelzijn heeft U een partner nodig die U hierbij kan ondersteunen en adviseren.

 

rundvee1 rundvee2 rundvee3


Pluimveestallen:

Voor pluimveestallen bent U bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij U adviseren over de meest gunstige bouwmethodes. Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen.

 

pluimvee1 pluimvee2 pluimvee3

 

Varkensstallen:

Ook voor varkensstallen geld dat deze moet voldoen aan de steeds strenger wordende milieueisen. Ook het gebruik van brandveilige materialen in zowel wanden als plafonds is tegenwoordig een hot item. Wij kunnen U tijdens het bouwtraject adviseren betreffende de meest economisch gunstige bouwmethode, te gebruiken materialen en de ventilatiemogelijkheden.

 

varkens1 varkens2 varkens3

 

 

Kwekerijen:

Voor bedrijfspanden die gebruikt worden voor groeten of fruit verwerking bent U bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij U adviseren over de meest gunstige bouwmethodes. Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen.

 

kwekerijen1 kwekerijen2 kwekerijen3

 

   

Projecten

Bekijk recente projecten:


Oplsagloods Straelen
Verbruggen Erp
Woonboerderij en bijgebouw te Erp
Flatten Julich (Duitsland)
van de Heijden Volkel
De Groot Den Bosch